Lantbruksmaskiner

CLAAS

CLAAS är ett familjeägt företag som grundades 1913 och är en av världens ledande tillverkare av lantbruksmaskiner. Företaget har sitt huvudkontor i tyska Harsewinkel och är marknadsledare på tröskor i Europa.

Samson

SAMSON är en internationell tillverkare baserad i Danmark med lantbrukslösningar av bl.a. ekologiska gödningsmedel. Denna tillverkare har varit verksam sedan 75 åt tillbaka.

Möre maskiner

Möre maskiner har produkter såsom gödselhantering, vallmaskiner, jordbearbetning, slagslåtter, utfodring, balvagnar och mer.

Horsch

Horsch producerar innovativa maskiner för lantbrukaren. Levererar maskiner med hög kvalité sedan 1981. Läs gärna mer på deras hemsida (engelska).

XYZ

XYZ har sedan slutet av 1980-talet sålt maskinutrustningar med huvudkontor strax utanför Hudiksvall. De utvecklar produkter med fokus på hög kvalitet, funktionalitet och god totalekonomi.

Lemken

Lemken producerar mycket bra lantbruksmaskiner för bl.a. plöjning, återpackning, fältsprutor, såbäddsförberedelse och stubbodling. De har ett stort utbud och gör livet enklare för den moderna lantbrukaren.

Scroll to top